Korfbalvereniging Exakwa uit Lelystad zoekt voor het seizoen 2019/2020 een trainer/coach voor de selectie. Voor deze functies zijn we op zoek naar een trainer/coach die:

·         een geboren verbinder is

·         iemand die het teamgevoel nog meer kan versterken binnen de gehele selectie

·         een motivator en inspirator

·         fungeert als ruggengraat voor de selectieteams waar de spelers op terug kunnen vallen

Exakwa 1 speelt op dit moment zowel op het veld als in de zaal in de 2de klasse. De selectie is een enthousiaste selectiegroep met jonge en ervaren spelers. Affiniteit met het dynamisch korfbal is een pré. Betrokkenheid bij de vereniging staat voor ons hoog in het vaandel. De selectieteams trainen twee keer per week en de wedstrijddag is op zaterdag. Er zal een nauwe samenwerking zijn tussen de hoofdtrainer/ -coach en de trainer/coach van het reserveteam.

Exakwa is een hechte vereniging met ruim 325 leden, waarbij sportiviteit en gezelligheid met elkaar wordt verenigd. Naast de selectie bestaat de vereniging uit 4 senioren- en 22 jeugdteams. Wij spelen nog op natuurgras maar zijn in onderhandeling met de gemeente Lelystad voor de aanleg van kunstgrasvelden voor het jaar 2020. Dat is overigens ook een jubileumjaar, het jaar dat de AKV Exakwa 50 jaar bestaat.

Interesse? We gaan graag met je in gesprek! Neem dan contact op met Sjoerd Spanjer, 06-22392978, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Afbeelding kan het volgende bevatten: 17 mensen, lachende mensen, staande mensen

 

 

Agenda
 
Zaterdag 20 april
Kroegentocht
 
20, 21 en 22 mei
Schoolkorfbaltoernooi 

Woensdag 29 mei t/m zaterdag 1 juni
Exakwa Jeugdkamp
 
Maandag 10 juni
Priktoernooi
 
Zondag 23 juni
Familietoernooi