Welkom op de site van de enige korfbalvereniging van Lelystad. 

Heb je interesse in korfbal of wil je lid worden van een hele leuke vereniging dan is korfbalvereniging Exakwa dé aangewezen plek. Onze vereniging bruist het hele jaar door van activiteiten voor jong en oud en heeft prestatie en sportiviteit hoog in het vaandel staan. Met ruim 300 leden is Exakwa één van de grootste verenigingen uit de Flevopolder. Exakwa is opgericht op 12 november 1970 en bestaat dus bijna een halve eeuw.

Lid zijn van Exakwa is meer dan alleen korfballen. Naast de vele korfbalactiviteiten is het sociale aspect belangrijk binnen onze vereniging en daarom worden er regelmatig andere activiteiten georganiseerd, zoals:

  • feestavonden voor de jeugd, maar ook voor de ouders 
  • familie toernooi
  • een groots kamp voor de jeugd
  • spelletjesavonden
  • BBQ voor alle leden en ouders van leden

Lees verder

Proeftraining

Wil je een keer komen kijken of korfbal iets voor jou of je kind is? Dat kan, je bent van harte welkom om een keer mee te trainen! De eerste 3x kun je gratis meetrainen, ben je dan nog steeds enthousiast dan kun je je aanmelden. 

Stuur ons een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld daarin je naam, telefoonnummer en leeftijd. Je krijgt dan z.s.m. bericht van ons terug! Heb je een vriendje of vriendinnetje dat al lid is bij de vereniging waarmee je samen wilt trainen vermeld dit dan even in je mail.

Agenda
 
 
Zondag 01 september
Openingsdag om 10.00 uur