Maandagavond heeft het bestuur kennis genomen van de nieuwe corona maatregelen. Wat de maatregelen precies voor Exakwa gaan betekenen kun je hieronder lezen:

De nieuwe verscherpte Corona maatregelen gaan vanaf woensdag 14 oktober 22:00 uur in en gelden voorlopig voor 4 weken, dus tot 12 november. Dit houdt in dat alle competitiewedstrijden voor de komende 4 weken zijn geschrapt, dus einde veldcompetitie en oefenwedstrijden van de zaalcompetitie gaan ook niet door.
Vanaf vandaag (donderdag 15 oktober) is er geen trainen meer voor alle seniorenploegen. De jeugdploegen trainen volgende week door op het veld.
Op welke manier de senioren volgende week gaan trainen wordt de komende dagen overlegd. De senioren worden op de hoogte gesteld d.m.v. de verschillende app groepen.
Uiteraard balen we van deze stap terug, maar beseffen ook dat dit niet voor niets is. Laten we wederom koesteren wat nog kan en ons zo goed mogelijk voorbereiden op het moment dat er weer meer mogelijk is. Samen staan we sterk tegen Corona!

Concreet

Vanaf 26 oktober gaan we in de zaal trainen. Publiek, ouders zijn helaas niet welkom.
In het trainingsschema kun je zien waar wie traint. De allerkleinste, de F breng je tot aan de voordeur van de sporthal. Ze worden opgevangen door Arthur. Arthur brengt de groep na hun training weer terug naar de voordeur waar de ouders buiten op 1.5 meter afstand van elkaar staan te wachten.
Dit zelfde geldt voor de D en E kinderen. Zij zullen alleen vanaf de ingang van de sporthal zelfstandig naar de hal lopen en terug.
We verzoeken jullie om bij de diverse sporthallen rustig te rijden, het is vooral bij het Kofschip erg druk en onoverzichtelijk.
De TC bekijkt de mogelijkheden om de 1ste twee zaterdagen in november een activiteit voor de jeugd op te zetten. 

Blijf gezond en we houden jullie uiteraard op de hoogte

Agenda
  
Bekijk onze Jaaragenda hier