Beste leden, jeugdleden, ouders/verzorgers

Op zaterdag 14 september a.s. start de Grote Clubactie. Zoals jullie weten, doen we ook dit jaar weer mee. Ons doel dit jaar is de aanschaf van extra trainings- en spelmateriaal.

 

Een lot kost € 3,-.  Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas!

 

Dit betekent dat als alle spelende leden 10 loten verkopen er al € 6000,- verdiend is!

 

Hoe makkelijk kan het zijn!

 

 

 

Wat is de bedoeling, hoe werkt het ook al weer?
Het verkopen van de loten is heel eenvoudig. Wij werken met: Eenmalige machtiging en Online verkoop

 

Eenmalige machtiging (via het lotenboekje):  De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina “Eénmalige Machtiging” en het bedrag wordt éénmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift van de koper vermeld. Let op! Zorg bij het invullen van de gegevens dat alles duidelijk en volledig ingevuld wordt (ook het IBAN rekeningnummer).
Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak voor “Eénmalige Machtiging”. Hij kan dan zelf de deurzegel uitscheuren en deze met een plakbandje aan zijn deur bevestigen.

 

Online: Jullie ontvangen van ons een e-mail (a.s. zaterdag) met daarin een link naar onze online verkooppagina. Hier kun je zelf loten kopen en ook loten verkopen. Nodig al je familie, vrienden en kennissen uit om op deze pagina een lot van onze club te kopen. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld.

 

 

 

Superloten

 

Een Superlot vertegenwoordigd 50 afzonderlijke loten. Hij kost € 300,- euro waarvan er dus € 240,- naar de vereniging gaat. Met zo’n Superlot maak je kans op een verenigingsfeest ter waarde van

 

€ 5000,- .

 

Wellicht een leuk lot voor de oudere jeugd teams en de senioren teams?

 

Ook bedrijven kunnen bv. zo’n lot kopen en de loten aan hun medewerkers schenken.

 

Wanneer is de actie?
De Grote Clubactie  start a.s. zaterdag 14 September. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop.

 


Aan wie mag  je verkopen?
Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt (als mensen je kennen kopen ze eerder) zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt.

 

Een goeie tip hierbij, op verjaardagsfeestjes van familie gaat de verkoop meestal heel goed!


 

Verkoopboekje inleveren
Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Je kunt het boekje dan kwijt in de daarvoor bestemde inlever box in de kantine of tijdens het zaal seizoen op zaterdag in de Koploper. De laatste inleverdatum is 15 november. Je kunt het boekje ook altijd inleveren bij Brenda of Jolanda of bij je coach.                         

Behalve dat het geld voor de vereniging oplevert, kun je zelf ook mooie prijzen verdienen:

 

Om jullie te motiveren zijn er een aantal aantrekkelijke items die je krijgt als je een bepaalt aantal loten verkocht hebt.

 

-   Een Zwart inschietshirt of een  wedstrijd broekje of rokje voorzien van naam bij 35 loten

 

-   Een Sweatshirt met lange mouwen of een sporttas voorzien van naam bij 55 loten

 

-   Een Trainingspak in clubkleuren of een K4/5 Bal bij 85 loten

 

 

 

Vanuit de Grote Clubactie zijn er voor iedereen die een lot koopt of wie loten verkoopt mooie prijzen te winnen, dit kun je allemaal bekijken op de site van de grote clubactie.

 

Bij verkoop van 20 loten of meer ontvang je bv. gratis kaartjes voor Bobbejaanland attractiepark*, Optisport* , Snowworld* en Krazy Kangaroo.

 

Prijzen voor lotenverkopers; win een Nintendo switch!
Lotenkopers kunnen prachtige prijzen winnen. Maar ook jij, als lotenverkoper kan super prijzen winnen. Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans op deze prijzen. De hoofdprijs is een Nintendo switch! Voor meer info ga je naar:
www.kids.clubactie.nl.

 

 

 

Tip!
Leg de lotenkopers aan de deur uit wat er met het geld gebeurt. Mensen willen graag weten waar hun geld aan besteed wordt.

 

Wij hopen dat we dit jaar een geweldig resultaat gaan neerzetten. Laten we er met z’n allen  tegenaan gaan.

 

Heel veel succes met de verkoop van de loten! De verkoop zal worden bijgehouden op de loten thermometer in het clubhuis.

 

Nog vragen? Vraag of mail ons gerust.

Met vriendelijke groet, namens de Presco
Brenda Mul & Jolanda v. Leuven

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

 

 

* 1 gratis entreekaart per verkoper in combinatie met 1 volbetalende persoon. K­ijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op www.kids.clubactie.nl.

 

 

 

 

 

 

 

Agenda
  
 
 
Vrijdag 3 januari om 19.30 uur
Nieuwjaarsborrel