Let op! De Grote Clubactie komt er weer aan!

De vakantie is voorbij dat betekent dat de Grote clubactie er weer aan komt.

Door jullie enorme inzet en enthousiasme hebben jullie  vorig jaar tot een groot succes gemaakt met een opgehaald bedrag van € 3955.-!

Natuurlijk hopen we dat iedereen ook dit jaar weer zin in heeft om te verkopen en dit ons weer een mooie bedrag zal opleveren. 

 Als vereniging hebben we natuurlijk te maken met corona regels. Ook met de GCA moeten we hier natuurlijk rekening mee houden. Daarom krijgen de kinderen t/m 12 jaar (dit zijn de D,E en F teams) standaard een boekje uitgedeeld en hebben we een paar corona proef maatregelen bedacht maar daarover volgende week meer info.

Het online loten kopen en verkopen is door de GCA heel eenvoudig gemaakt en is natuurlijk  zeer coronaproef. Indien gewenst kan uiteraard iedereen een boekje op verzoek een krijgen.

De Actie start op Zaterdag 19 september en dat is dus alweer heel snel.

Volgende week zullen daarom al de boekjes uitgedeeld worden.

Even opfrissen:

De actie waarbij we door de verkoop van loten (per loten boekje of digitaal), veel geld voor de vereniging kunnen verdienen.

Per verkocht lot van € 3,- gaat € 2,40- naar de club! Veel geld dus.

Met de grote clubactie kunnen we, als iedereen zich hier vol overgave voor inzet, makkelijk veel geld mee binnenhalen.

Het zou geweldig zijn als ieder lid (jong en oud) minstens 10 loten verkoopt. De opbrengt hiervan kan dan al snel € 6500,- zijn.

Verdere info volgt in volgende Zeepraatjes.

Namens de Presco,

Brenda, Jolanda en Wendy

 

Agenda
  
Bekijk onze Jaaragenda hier