Hallo allen,

Het gaat goed met de verkoop maar er moeten natuurlijk nog véééél meer loten verkocht worden.

Er hangt in de kantine een lotenmeter waarop je kunt zien hoeveel geld er al verdiend is.

Momenteel zijn er 629 loten verkocht, dit is een bedrag van € 1500,- , dus nog € 3500,- te gaan.

Zou toch super zijn als we ons doel, de € 5000,- , gaan halen!

Er is weer een nieuwe top 3 van verkopers:

  1. Valentijn Karreman 74 loten
  2. Olivier Karreman 65 loten
  3. Lisa Venema 52 loten 

Ons gezamenlijke doel is natuurlijk de kunstgrasvelden voor de club (voor ons zelf dus eigenlijk) maar ook voor jezelf kun je leuke prijzen verdienen. Met 20 verkochte loten heb je al een bioscoopkaartje! Voor andere prijzen lees hieronder verder

 


Op zaterdag 16 september start de Grote Clubactie. Zoals jullie weten, doen we ook dit jaar weer mee. Ons doel dit jaar is nogmaals het zeer gewenste kunstgrasveld.

 Een lot kost € 3,-.  Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas!

 Dit betekent dat als alle spelende leden 10 loten verkopen er al € 6000,- verdiend is!

 Hoe makkelijk kan het zijn!

 Wat is de bedoeling?
Het verkopen van de loten is heel eenvoudig.                                                             

Wij werken met: Eenmalige machtiging en Online verkoop

Eenmalige machtiging (via het lotenboekje):  De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper. Let op! Vraag bij het invullen van de gegevens het IBAN (volledig rekeningnummer) aan de lotenkoper.
Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak voor ‘Eenmalige Machtiging. Hij kan dan zelf de deurzegel uitscheuren en deze met een plakbandje aan zijn deur bevestigen.

Online: Iedereen ontvangt van ons een e-mail met daarin een link naar onze online verkooppagina. Nodig al je familie, vrienden en kennissen uit om op deze pagina een lot van onze club te kopen. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld. Voor de senioren onder ons een ideale manier om toch geld voor het kunstgrasveld te genereren!

 Wanneer is de actie?
De Grote Clubactie 2017 start a.s. zaterdag 16 September. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop. De boekjes worden deze week tijdens de trainingen uitgedeeld door Brenda Mul en Petra Veneman of via je coach.

 Aan wie mag  je verkopen?
Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt (als mensen je kennen kopen ze eerder) zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt.

Een goeie tip hierbij, op verjaardagsfeestjes gaat de verkoop meestal heel goed!

Verkoopboekje inleveren
Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Je kunt het boekje dan kwijt in de daarvoor bestemde inlever box in de kantine of tijdens het zaal seizoen op zaterdag in de Koploper. De laatste inleverdatum is 17 november. Je kunt het boekje ook altijd inleveren bij Brenda of Petra of bij je coach.                         

Behalve dat het geld voor de vereniging oplevert, kun jezelf ook nog mooie prijzen verdienen: Om de motivatie nog even extra te stimuleren hebben we als Presco een aantal aantrekkelijke items bedacht die je krijgt als je een bepaalt aantal loten verkocht hebt.

-   Een Bioscoopkaartje bij 20 loten

-   Een Zwart inschietshirt of een grijs wedstrijd broekje voorzien van naam bij 30 loten

-   Een Sweatshirt met lange mouwen, een rokje  of een sporttas voorzien van naam bij 50 loten

 Tot slot hebben we voor degene die de meeste loten verkocht heeft een mooi Trainingspak klaar liggen.

Bij Verkoop van 20 loten of meer ontvang je een gratis kaartje voor Bobbejaanland attractiepark*,         50 % korting bij Schiphol behind the scenes , 50 % korting op een kaartje voor Madame Tussauds of € 10,- shoptegoed bij sportboxx.com
Prijzen voor lotenverkopers; win een Playstation!
Lotenkopers kunnen prachtige prijzen winnen. Maar ook jij, als lotenverkoper kan super prijzen winnen. Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans op deze prijzen. De hoofdprijs is een Playstation! Voor meer info ga je naar: www.kids.clubactie.nl.

Tip!
Leg de lotenkopers aan de deur uit wat er met het geld gebeurt. Mensen willen graag weten waar hun geld aan besteed wordt. Wij hopen dat we dit jaar een geweldig resultaat gaan neerzetten. Laten we er met z’n allen  tegenaan gaan, hoe meer geld we ophalen hoe sneller ons kunstgrasveld gerealiseerd kan worden. Heel veel succes met de verkoop van de loten! De verkoop zal worden bijgehouden op de loten thermometer. Nog vragen? Vraag of mail ons gerust.


  

 

 

 

 

Agenda
 
Zaterdag 16 juni
 
Zondag 2 september
Startdag 10.30 uur