Het is zover, a.s. zaterdag start de verkoop van de Grote Clubactie. Deze week zullen tijdens de trainingen de boekjes uitgedeeld gaan worden. De teams F t/m C ontvangen een boekje, de hogere teams kunnen hun bijdrage leveren in de vorm van een superlot (info hierover volgt in het volgende Zeepaatje)

Natuurlijk verkopen we de loten voor ons goede doel. Het doel voor dit jaar :

TRAININGS EN SPELMATERIAAL

Er zijn ook weer individuele prijzen te verdienen maar ook een teamprijs. Dus ga gezellig met z’n allen verkopen en ga voor de teamprijs! Iedereen zal via de mail nog een uitgebreid begeleidend schrijven ontvangen waarin alles aangaande de verkoop van loten verteld wordt. Op de website van Exakwa zal deze info/grote clubactie onder kopje leden info ook te vinden zijn. Verder komt er wekelijks een update over de GCA in het Zeepraatje. Ook op de website van de Grote Clubactie kun je de nodige info vinden.

We wensen jullie veel succes met de verkoop en hopen weer op een mooi bedrag.

Namens de Presco,
Wendy, Jolanda en Brenda

 

 

 


Vrijdagavond 19.00 uur of de tijd die je afspreekt met het team
Sleutel ophalen : Graafschap 31
Contactpersoon: Lydianne Vermeulen 0320-255679/ 06-57569012

13 september   S1 en Lydianne Vermeulen
20 september  S2 en  Karin Kochen
27 september S3 en Tiny Klifman
4 oktober S4 en Ton Mul
11 oktober A1 en Maaike de Vries
18 oktober A2

Schoonmaak instructie zit in de rode map achter de bar!
Indien nodig graag onderling ruilen

 

 

 

we gaan starten met de trainingen van de Kangoeroes. We zouden het leuk vinden als er nog een aantal kinderen mee komen trainen. De kangoeroe club is geschikt voor kinderen die kennis willen maken met korfbal in de leeftijd van 3 tot en met 6 jaar.

De trainingen zijn in het veldseizoen op zaterdag om 11:00 tot 12:00. Heeft uw kind zin om mee te trainen? Kom dan langs voor een proeftraining of neem contact via telefoonnummer 06 45 30 26 38.

 

Agenda
  
Zaterdag 14 september
 
Woensdag 09 oktober
Algemene Ledenvergadering