Aanstaande zaterdag willen we dan echt een start maken met de trainingen van onze jeugdteams. Van SVL hebben we onlangs het aanbod gekregen om gebruik te maken van hun kunstgrasveld op de momenten dat het veld beschikbaar is.
Nu ‘de winter’ weer voorbij is, kunnen we daadwerkelijk van start.

Een belangrijk verschil t.o.v. ons bericht van 2 weken geleden is dat het ‘halen en brengen’ van de kinderen bij de ingang van SVL gebeurt.

Spelers mogen vanaf ca.10 minuten voor hun training aanwezig zijn en trainen in principe met hun eigen team en trainer. Wanneer er van een team weinig spelers zijn, dan kunnen zij meedoen met een ander team.
 
Zaterdag:
1600 uur - 1650 uur: E & F geleding
1700 uur - 1750 uur: D geleding
 
Zondag:
1330 uur - 1420 uur: C geleding
1430 uur - 1520 uur: B geleding
1530 uur - 1620 uur: A geleding
 
Om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen, hebben we weer een aantal richtlijnen / spelregels.
 

  • We zijn te gast bij onze buren, daar gedragen we ons ook naar. (wees voorzichtig met het veld, laat geen flesjes of ander materiaal achter, ruim afval netjes op, blijf, waar nodig, op voldoende afstand van elkaar, toiletgebruik alleen voor hoge nood, etc)
  • Toeschouwers zijn bij de trainingen helaas niet welkom.
  • Het kunstgrasveld wordt wekelijks gekeurd. Vanwege (weer)omstandigheden bestaat de mogelijkheid dat het veld niet gebruikt kan worden. Wij informeren in ieder geval de trainers over de beschikbaarheid van het veld voor het eerstvolgende trainingsmoment.
  • vanaf 10 minuten voorafgaand aan de training kunnen de spelers komen (of gebracht worden) bij SVL. Bij binnenkomst ontsmet je je handen m.b.v. De pompjes die bij de ingang staan. De trainers zijn er dan al en hebben overzicht over, welk materiaal zij mee willen nemen. (Dit is te vinden in een kleedkamer van SVL die voor ons beschikbaar is gesteld)
  • De trainers verdelen onderling, de kinderen (zoveel mogelijk de originele teams), het veld en de materialen en kunnen dan op de aangegeven tijd van start. (Daar waar er van een team weinig kinderen zijn, worden zij door de trainers samengevoegd met een ander team).
  • Aan de ouders het verzoek om erop toe te zien dat kinderen voldoende warm zijn aangekleed (laagjes).
  • Voor ieder trainingsmoment is er een Corona-coördinator zichtbaar aanwezig (deze persoon draagt een geel hesje). Alle aanwijzingen van hem/haar dienen opgevolgd te worden. 
  • Voorafgaand aan de trainingen moet er wederom een gezondheidscheck gedaan worden door de trainers. Het meest eenvoudig is dat de trainers voorafgaand aan de training de volgende vraag via de app stellen: “Is uw kind vrij van klachten en/of bijzonderheden?” En dat er gereageerd wordt met een (groen) vinkje. Wanneer een kind wel milde klachten heeft, hou hem of haar dan alstublieft thuis!
  • Heel veel plezier toegewenst!!

 

We gaan lekker!

Tot 30 november heb je nog tijd om loten te kopen en te verkopen.
Op de volgende link kun je online loten kopen bij je favoriete Exakwa speler: https://lot.clubactie.nl/.../korfbalvereniging-akv.../70036
Lever je (volle) boekje in bij je coach. Succes nog even!