Aanstaande zondag is het zover, het jaarlijkse familie-korfbaltoernooi van Exakwa.

Er zijn 16 deelnemende teams, verdeeld over 4 poules. In deze poules speelt iedereen dus 3 wedstrijden. De nummers 1 en 2 worden samen ondergebracht in 2 poules ("W.P.") en de nummers 3 en 4 worden ook ondergebracht in 2 poules ("V.P."). Ook in die poules speelt ieder team dan weer 3 wedstrijden. De eerste wedstrijden zullen gespeeld worden om 10.00 uur. Speelt jouw team die ronde niet, dan ben je zeker om 10.25 uur aan de beurt.

Je speelt steeds de ene ronde niet, dan de volgende wel. Dat is ook in het 2e deel van het schema zo.

Naar verwachting worden de laatste voorronde wedstrijden gespeeld om ongeveer 12.05 uur. Daarna is er voor iedereen een pauze van minimaal 45 minuten. De volgende rondes beginnen dan om ongeveer 13.10 uur. Als alles verloopt zoals het zou moeten zijn er dan om 15.45 uur nog 2 finalewedstrijden.

De nummers 1 van de winnaarspoules spelen tegen elkaar en de nummers 1 van de verliezerspoules spelen tegen elkaar. De prijsuitreiking zal dan om ongeveer 16.15 uur kunnen plaatsvinden. Omdat er relatief weinig tijd zit tussen de laatste wedstrijden en de prijsuitreiking zou het leuk zijn als jullie allemaal tot na de prijsuitreiking blijven. Dit is natuurlijk geen verplichting, maar....... 

A.s. zaterdag staan met veel trots onze toppers van de C1 weer op het Nederlands Kampioenschap in Ridderkerk te schitteren!
Helaas hebben we te weinig aanmeldingen om een bus te huren. Wil je wel mee, laat ons dan het volgende weten:

Met hoeveel personen je mee wilt Of je in het bezit van een auto bent

Hoeveel plaatsen je nog evt. over hebt in je auto

We gaan dan kijken of we zoveel mogelijk supporters mee kunnen krijgen naar Ridderkerk!

Het vertrek zal om 9.00 uur zijn vanaf het veld.  Wil je de spelers toejuichen! Kom dan absoluut in het geel/zwart en neem zoveel mogelijk lawaai, ballonnen etc. mee! Laat je creativiteit de vrije loop en laat dit zien en horen! Dus...heb jij zin in een gezellig korfbaldagje en wil je meehelpen onze kanjers naar het Nederlands kampioenschap te juichen? Geef je snel op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of app naar 06-40942647 (Wendy)

 

Dinsdag 18 juni 18.15  René Kochen  
Donderdag 20 juni 18.15 Lydianne Vermeulen  
Zaterdag 22 juni 9.00 - 13.15 Lydianne Vermeulen en Maaike de Vries Inhaalweekend
  13.15 - sluit Harm Cnossen en Conny Sellis  

 

 

Vrijdagavond 19.00 uur of de tijd die je afspreekt met het team 
Sleutel ophalen : Graafschap 31

     

21 juni (inhaalweekend) S1 en Gerlinde Juckers

Op zaterdag 22 juni a.s. staan met veel trots onze toppers van de C1 weer op het Nederlands Kampioenschap in Ridderkerk te schitteren! Zij zijn dit jaar 2x kampioen geworden en mogen daarom weer naar het NK. Een unieke en fantastische prestatie! Nog nooit eerder heeft Exakwa 2x mee gedaan aan een NK in één seizoen, dus dit verdiend veel support! Wij verzorgen het vervoer voor jou! Deze keer wel op eigen kosten!

Wil je de spelers toejuichen!  Neem zoveel mogelijk lawaai, ballonnen etc. mee! Laat je creativiteit de vrije loop en laat dit zien en horen! Dus...heb jij zin in een gezellig korfbaldagje en wil je meehelpen onze kanjers naar het Nederlands kampioenschap te juichen? Meld je dan snel aan voor de supporters bus! Mail voor zondag 16 juni a.s. naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., en geef aan met hoeveel personen je mee gaat. Hoe meer mensen er mee gaan, hoe goedkoper de kosten zullen worden. Om een bus te huren hebben we minimaal 40 personen nodig die mee gaan.

 

Heb je vorige week nog geen wedstrijdshirt gepast? Loop dan donderdag 20 juni even de kantine in om er één te passen. We kunnen aan de hand daarvan inventariseren hoeveel shirts we voor volgend seizoen moeten bijbestellen.

Ben je ook zo benieuwd wie jouw trainer volgend seizoen wordt? De TC komt volgende week bij elkaar om alles rond te maken. Voor de zomerstop laten we weten wie welk team traint.

Na de vakantie organiseren we een avond waarin je clubkleding kan passen.Dus heb je een nieuw trainingspak, rokje, korfbalschoenen, broekje etc. nodig dan heb je deze avond de gelegenheid om dat te passen en te bestellen via onze webshop. Wanneer deze datum precies is laten we je ook voor de zomerstop weten zodat je daar rekening mee kunt houden! klik hier voor de website

 

Team naam Familienaam
The Power Flowers  Hanse, Verbruggen, Schouten, en zo
Bende van ellende 2  Van Gog & Co.
Luzaadjes  Luza & co.
Onze toeschouwers zijn beter  Riezebos
Knightriders  Brouwer
Count & Co.  De Graaf
PosBus  Pos, v.d. Busken
Jumpin  Zeilstra, Stoep, Fleming
De zachte balletjes  Sellis, van Houwelingen
Ons tact is compact  Stam
De Toppers  Kochen
Bende van ellende 1  Amanda de Graaf & Co.
Futloos  Koning + korfbalaanvulling
D'r zit schot in  Polman, Frankema, de Soet
Triest  Holwerda en co.
HolCooDoes  Doeswijk 

 

Begintijd en overige informatie volgt volgende week!

 

 

Zoals jullie misschien weten is onze vereniging aangesloten bij SponsorKliks. Via deze weg wordt onze vereniging door de leden gratis gesponsord. Toch hebben wij het idee dat er veel meer inkomsten mogelijk zijn dan tot nu toe. Want als ieder lid, supporter, familielid of vriend van onze vereniging, voordat zij een webwinkel bezoeken, naar onze website gaat wordt het bedrag hoger.

 Op onze website staat een banner van SponsorKliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Wehkamp en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert onze vereniging een commissie op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt, het kost je dus niets extra.

 Doe hetzelfde als je uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via onze webpagina op SponsorKliks kan je terecht bij 4500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering de verenigingskas 1 euro oplevert. Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

 Klik hierop om naar onze sponsorkliks pagina te gaan. Of klik op het sponsorkliks logo op onze website

Het seizoen is weer bijna afgelopen dat betekent dat we gaan kijken of we voor het nieuwe seizoen wedstrijd shirts moeten gaan bijkopen. Donderdag 13 juni willen we graag alle teams in de kantine een wedstrijd shirt laten passen. Loop daarom na of voor je je training even naar binnen. Binnen een paar minuten ben je klaar!

Agenda
 
 
Zondag 01 september
Openingsdag om 10.00 uur