Sinds vorige week zijn we weer volledig actief op onze eigen accommodatie. Op de avonden in de  week zijn de huidige teams weer op ons veld aan het trainen. Dat blijft voorlopig zo. Afgelopen weekend was er even niks maar, daar gaat vanaf komend weekend verandering in komen.  Vanaf aanstaande zaterdag 17 april gaan we in de nieuwe  geledingen wedstrijden organiseren om  samen met de trainers tot een zo goed mogelijke teamindeling voor volgend jaar te komen. De TC heeft van heel veel kinderen respons gekregen op de uitgezette enquête (dank daarvoor!) en met die informatie reeds een opzet gemaakt. De komende weken worden, naast dat het spelen van wedstrijdjes gewoon heel leuk is, gebruikt om de indeling compleet te maken. Ergens in de 2de helft van mei zullen we met de uiteindelijke indeling naar buiten treden.

Programma voor de zaterdagen:
Tijd    Welke kinderen
11.00u    De nieuwe D- en E kinderen
13.00u    De nieuwe B- en C jeugd
15.00u    De nieuwe A-jeugd

 

 

 

Hierbij het training schema dat vandaag ingaat.. De weekend trainingen bij SVL zijn nu gestopt. De TC en het bestuur is nog aan het bekijken wat we evt. op de zaterdagen kunnen gaan organiseren.
Helaas mag er nog steeds geen publiek bij de trainingen mag blijven kijken. De kantine en kleedkamers zijn dicht. In noodgevallen kunnen de kinderen uiteraard van het toilet gebruik maken, maar liever thuis nog even naar het toilet. Maximaal 10 minuten voor de training mogen de kinderen aanwezig zijn en uiterlijk 10 minuten na de training weer vertrekken, zodat we de stroom komende en vertrekkende kinderen zo veel mogelijk spreiden. 

Veel plezier!

 

We gaan lekker!

Tot 30 november heb je nog tijd om loten te kopen en te verkopen.
Op de volgende link kun je online loten kopen bij je favoriete Exakwa speler: https://lot.clubactie.nl/.../korfbalvereniging-akv.../70036
Lever je (volle) boekje in bij je coach. Succes nog even!