12 november 2020 bestaat onze vereniging 50 jaar! Er is een speciale jubileumcommissie opgericht die nu al een jaar aan het brainstormen is hoe we een er een geweldig jaar van kunnen maken! Vanaf volgend seizoen, eind augustus, starten we ons jubileumjaar met allemaal activiteiten en feesten!

Noteer de volgende data alvast in je agenda:

Zaterdag 29 augustus Openingsweekend met Hogehoeden toernooi met barbecue
Oktober Feest voor de jeugd
Zaterdag 14 november 50 jarig Feest en receptie/reünie
Zaterdag 12 december Kerstmarkt
Maart/april:  Club clinics
Week van Hemelvaart: Kamp
2de Pinksterdag Priktoernooi
Juni:   Familietoernooi
3de of laatste weekend juni Eindfeest

We willen zoveel mogelijk foto’s, gadgets, krantenknipsels, bekers etc. van de vereniging bij elkaar verzamelen om deze tentoon te stellen tijdens de receptie/reünie. Heb je thuis nog oude items van Exakwa liggen én wil je die met iedereen delen, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Harrie de Rijk zal er persoonlijk op toezien dat er zuinig met jouw eigendom wordt omgegaan.
Verder willen we jullie vragen of jullie email adressen hebben van oud leden zodat we die kunnen uitnodigen voor het feest/reunie op 14 november 2020.


Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Stel je vraag aan een van de leden van de jubileumcommissie: Inge de Graaf, Karin de Kluiver, Karin Boning, Bodine Peterse, Desiree Kuchen, Danica Peterse, Manon de Pee, Joke Stoop, Harm Cnossen, Harrie de Rijk, Robert Boning en Wendy van Zonderen
We houden jullie op de hoogte!

 

Agenda
  
 
 
Zaterdag 15 februari
Valentijnsfeest