Zaterdag 4 september organiseren we een groot feest  waar leden, vrijwilligers, ouders van leden en oud leden graag voor willen uitnodigen.  Om al de oud leden een persoonlijke uitnodiging te sturen hebben we jou nodig, Weet jij een oud lid of ben je er één, geef dan het/je emailadres door aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We zorgen ervoor dat jij of diegene dan een persoonlijke uitnodiging ontvangt! T.z.t. plaatsen we nog een oproep in de Flevopost.

Je kunt je ook alvast opgeven voor het feest via forms

De feestdag zal er als volgt uitzien:

09:00 – 18:00 uur – Oefenwedstrijden op ons veld
We spelen op deze jubileum dag verschillende oefenwedstrijden voor al onze teams. Hoe leuk als je komt kijken. Op onze site kun je lezen hoe laat wie speelt.

18:00 uur – 01:00 uur – Foodtrucks
Na 18:00 kun je een hapje eten kopen op ons veld. We hebben Mexicaans eten en of gewoon lekkere Hollandse patat op het menu staan.

19:00 uur - 01:00 uur Feest
In de enorme circustent op ons veld kun je met de voetjes van de vloer. Dansen hoeft natuurlijk niet, we zorgen er ook voor dat er voldoende gelegenheid is dat je een heerlijk drankje/kopje koffie kunt doen en gezellig bijkletsen met elkaar, herinneringen ophalen. De band Amplifier uit Dronten zorgt voor de muziek op deze avond. We zullen een photobooth hebben staan die bijzondere avond vastlegt.

Heb je vragen over het feest, stel ze dan aan één van de commissie leden: Karin de Kluiver, Harrie de Rijk, Robert Boning, Joke Stoop,  Bodine Peterse, Inge de Graaf, Harm Cnossen, Piet Gerritsen of Wendy van Zonderen

             

Agenda
  
Bekijk onze Jaaragenda hier