12 november 2020 bestaat onze vereniging 50 jaar! Er is een speciale jubileumcommissie opgericht die nu al een jaar aan het brainstormen is hoe we een er een geweldig jaar van kunnen maken! Vanaf volgend seizoen, eind augustus, starten we ons jubileumjaar met allemaal activiteiten en feesten!

Noteer de volgende data alvast in je agenda:

Zondag 30 augustus Openingsweekend met zeskamp en mix toernooi
Zaterdag 31 Oktober Feest voor de jeugd
Zaterdag 12 december Kerstmarkt voor iedereen die van Kerst houdt!
Maart/april Recreantentoernooi
Maart/april  Club clinics
Week van Hemelvaart: Kamp
2de Pinksterdag Priktoernooi
Juni:   Familietoernooi
Zaterdag 26 juni 50 jarig Feest en receptie/reünie

 

We willen zoveel mogelijk foto’s, gadgets, krantenknipsels, bekers etc. van de vereniging bij elkaar verzamelen om deze tentoon te stellen tijdens de receptie/reünie. Heb je thuis nog oude items van Exakwa liggen én wil je die met iedereen delen, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Harrie de Rijk zal er persoonlijk op toezien dat er zuinig met jouw eigendom wordt omgegaan.

Zaterdag 14 november organiseren we een groot feest en reunie/receptie waar leden, vrijwilligers, ouders van leden en oud leden graag voor willen uitnodigen.  Om al de oud leden een persoonlijke uitnodiging te sturen hebben we jou nodig, Weet jij een oud lid of ben je er één, geef dan het/je emailadres door aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We zorgen ervoor dat jij of diegene dan een persoonlijke uitnodiging ontvangt! T.z.t. plaatsen we nog een oproep in de Flevopost.

De feestdag zal er als volgt uitzien:

19:00 – 20:30 receptie/reünie (kantine)

19:00 – 21:00 kinderdisco (kinderen van F t/m C (feesttent)

21:00 - 01:00 Feest voor alle oud leden, leden, vrijwilligers én ouders van leden. Kinderen van de F t/m C zijn natuurlijk ook uitgenodigd mits onder begeleiding van de ouders.

Heb je vragen over het jaar, stel ze dan aan één van de commissie leden: Karin de Kluiver, Harrie de Rijk, Karin Boning, Robert Boning, Joke Stoop, Desiree Kuchen, Bodine Peterse, Inge de Graaf, Harm Cnossen, Piet Gerritsen of Wendy van Zonderen

             

Agenda
  
Bekijk onze Jaaragenda hier