APF International Investment (Sponsort onze selectie 1 en 2)
APF International | Investment Management

APF heeft zich gespecialiseerd in het begeleiden van kapitaal van zowel vermogende particulieren, family offices, (buitenlandse) investeerders als institutionele partijen naar de beste vastgoedinvestering.

 
 Kam & Bronotte (sponsort onze B1)
Kam & Bronotte makelaars B.V.
 
 
Hovenier de Roos (sponsort onze A1)

Hoveniersbedrijf de Roos is een jong dynamisch en deskundig bedrijf voor het ontwerpen, aanleg en het onderhoud van de particulieren- en bedrijfstuinen. Hoveniersbedrijf de Roos is een klein bedrijf met een groot voordeel: U heeft altijd direct interactie met diegene die uw tuin daadwerkelijk aanlegt. Een afstemming naar uw wens (en uitvoerbaarheid) is hierbij verzekerd. Kortom; uw wens is mijn uitdaging!


de Tattooshop.nl (sponsort ons 3de)
logo tattooshop in lelystad detattooshop.nl
Wilco en Inge de Graaf gaan Exakwa 3 sponsoren en hebben het team inmiddels in het nieuw gestoken. En we moeten toegeven hun creativiteit en kwaliteit zie je direct ook al terug in de nieuw ontworpen shirts.
Voor een professionele piercing of tattoo moet je uiteraard bij de best beoordeelde tattoo shop in Lelystad zijn!

Praktijk de Kwintessens (sponsort onze selectie 1 en 2)

Praktijk de Kwintessens is een moderne gespecialiseerde praktijk voor haptonomie, ontspanningstherapie en fysiotherapie in Lelystad. Haptonomie is een benaderingswijze waarbij het gevoel, de tastzin, centraal staat. Haptotherapie helpt u te ontdekken hoe u zelf in staat bent om op een andere, meer gevoelsmatige manier, om te gaan met lichamelijke klachten of problemen van persoonlijke aard. Ontspanning is nodig om lichaam en geest te laten herstellen van inspanning. Anders stapelen spanning en vermoeidheid zich op en dreigt overbelasting. Ontspanningstherapie in Praktijk de Kwintessens helpt u met individuele ontspanningsoefeningen. Fysiotherapie helpt als u lichamelijke beperkingen ervaart. Als normaal bewegen niet meer vanzelfsprekend is, door bijvoorbeeld een plotselinge blessure, een al langere bestaande klacht of als u pijn heeft.

INT Translations beëdigd Tolk & Vertaalbureau (sponsort onze C1)
 
INT Translations helpt u de vertaalslag maken

Wij verzorgen sinds 1990 tolken en vertalers in al uw gewenste talen. Onze specialisten zijn de veel voorkomende talen machtig. Voor afwijkende vertalingen kunnen wij beroep doen op ons netwerk van tolken en vertalers. Hierin zijn alle mogelijke vakgebieden ondergebracht. Onze tolken en vertalers hebben een HBO werk- en denkniveau en staan veelal ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Tolken en Vertalers, dat als waarborg voor hun bekwaamheid staat.
Zo kunnen wij u altijd snel en adequaat van dienst zijn!
Voor een betrouwbare vertaling bent u dus bij INT TRANSLATIONS op het juiste adres!

 
Agenda
  
Bekijk onze Jaaragenda hier