Auerhaan Klimaattechniek

Auerhaan Klimaattechiek is een ervaren dienstverlener voor de industrie, het OEM-kanaal en de installatiebranche. En niet sinds gisteren, want ventileren (met optimale warmteterugwinning), verwarmen en koelen is al meer dan twintig jaar ‘ons ding’. Als landelijk opererende totaalleverancier beleveren we daarnaast ook de woningbouw en utiliteit met een breed programma.


Burger Support

Op zoek naar een nieuwe baan? Burger Support biedt vele carrièrekansen, van startersfuncties en bijbanen tot zware managementposities in alle vakgebieden. Ook voor stages kun je bij ons terecht. Op de bovenste verdieping van het indrukwekkende Dominor-gebouw staan onze tien HR-professionals dagelijks voor u klaar. Burger Support is in 2005 opgericht door Marcel & Maaike Burger.


Enjoy & Meerens

Grootste keuze, beste service en altijd advies op maat! Enjoy & Meerens is een fietsenwinkel in Lelystad. Naast fietsen hebben wij alles op het gebied van scooters, running en fitness. Of het nu gaat om fietsen, running of fitness voor elke tak van sport proberen wij een uniek element toe te voegen. Wij leveren fiets op maat d.m.v. bodyscanning. Ons assortiment bestaat uit stadsfietsen, lifestyle fietsen, recreatieve fietsen, elektrische fietsen, kinderfietsen, racefietsen, ATB's. Enjoy & Meerens is leverancier van Batavus, Giant, Koga, Cortina, Hai-bike, Qwic en Alpina.


Glas compleet

Glas Compleet is al jaren actief in de hele provincie Flevoland en ‘t Gooi. Ons team bestaat uit glaszetters die meer dan 25 jaar ervaring hebben in de glaswereld. Onze succesformule is een goede service, het leveren van kwaliteit en een direct klantencontact. Door korte lijnen kunnen er goede en duidelijke afspraken met u gemaakt worden, waardoor er een betere samenwerking ontstaat.Glas Compleet is al jaren actief in de hele provincie Flevoland en ‘t Gooi. Ons team bestaat uit glaszetters die meer dan 25 jaar ervaring hebben in de glaswereld. Onze succesformule is een goede service, het leveren van kwaliteit en een direct klantencontact. Door korte lijnen kunnen er goede en duidelijke afspraken met u gemaakt worden, waardoor er een betere samenwerking ontstaat.

Hovenier de Roos

Hoveniersbedrijf de Roos is een jong dynamisch en deskundig bedrijf voor het ontwerpen, aanleg en het onderhoud van de particulieren- en bedrijfstuinen. Hoveniersbedrijf de Roos is een klein bedrijf met een groot voordeel: U heeft altijd direct interactie met diegene die uw tuin daadwerkelijk aanlegt. Een afstemming naar uw wens (en uitvoerbaarheid) is hierbij verzekerd. Kortom; uw wens is mijn uitdaging!


Meijer Rijopleidingen

Wij leiden kandidaten op voor het behalen van het rijbewijs A1, A2 en A (motor), B (personenauto) en BE (aanhanger) Ons werkgebied beslaat geheel Flevoland en de Noord Oost polder. Ons belangrijkste doel is het leveren van een gedegen rij-opleiding, die naast het aanleren van kennis , inzicht en vaardigheden tevens. het accent legt op de vorming van (millieu)bewuste en veilige verkeersdeelnemers.


Praktijk de Kwintessens

Praktijk de Kwintessens is een moderne gespecialiseerde praktijk voor haptonomie, ontspanningstherapie en fysiotherapie in Lelystad. Haptonomie is een benaderingswijze waarbij het gevoel, de tastzin, centraal staat. Haptotherapie helpt u te ontdekken hoe u zelf in staat bent om op een andere, meer gevoelsmatige manier, om te gaan met lichamelijke klachten of problemen van persoonlijke aard. Ontspanning is nodig om lichaam en geest te laten herstellen van inspanning. Anders stapelen spanning en vermoeidheid zich op en dreigt overbelasting. Ontspanningstherapie in Praktijk de Kwintessens helpt u met individuele ontspanningsoefeningen. Fysiotherapie helpt als u lichamelijke beperkingen ervaart. Als normaal bewegen niet meer vanzelfsprekend is, door bijvoorbeeld een plotselinge blessure, een al langere bestaande klacht of als u pijn heeft.


Rugpoli Nederland Lelystad

Rugpoli Nederland, de praktijk van Maaike Westdorp, orthomanueel arts. Orthomanuele / musculoskeletale geneeskunde biedt uitkomst als u pijnklachten heeft aan uw rug, nek of gewrichten. Maar ook klachten die niet direct in verband staan met de wervelkolom kunnen door orthomanuele / musculoskeletale geneeskunde worden verholpen. Denk hierbij aan migraine, hoofdpijn en buikklachten..


Runnersworld Lelystad

Runnersworld Lelystad voert een uitgebreid assortiment van alle gerenommeerde merken op het gebied van hardloopschoenen, spikes, wandelschoenen, nordic walking benodigdheden, functionele kleding en ondergoed, sportbeha’s, hartslagmeters, voeding, bidons, reflectiematerialen, rugzakken en overige accessoires die van toepassing kunnen zijn bij het hardlopen. Tevens hebben wij een uitgebreid assortiment schoenen en kleding voor kinderen.


Simply Outlet

Simply Outlet verkoopt alles voor in, om en aan het huis. Met minstens dezelfde kwaliteit en service als de dure speciaalzaak - maar dan wel tot 60 % goedkoper. Rechtstreekse inkoop: het voordeel is voor u De enige outlet met de service en het vakmanschap van een speciaalzaak: dat is Simply Outlet. Met een steeds wisselend assortiment in verven en lakken, gereedschappen, zonwering, tuinmeubelen en alle andere dingen die het leven in en om uw huis mooier kunnen maken. Tot wel 60 % goedkoper en met de beste kwaliteit, uitmuntende service en een deskundig advies. Ons geheim? Wij kopen rechtstreeks in bij merkfabrikanten en merkimporteurs. En het voordeel is voor u!

 
Agenda
  
Zaterdag 14 september
 
Woensdag 09 oktober
Algemene Ledenvergadering